Over Cloud-Cards

Cloud-Cards is een initiatief ontstaan vanuit de behoefte van winkeliers en andere ondernemers om plastic kaarten te kunnen produceren zonder de aanschaf van een kaartprinter. Er zijn diverse kaartprinters verkrijgbaar zoals deze collectie van Cardtho, maar niet altijd loont zich de investering van een kaartprinter vanwege de incidentele behoefte aan zelfbedrukte kaarten. Speciaal voor die ondernemers is de online kaart designer van Cloud-Cards gemaakt waar kaarten kunnen worden ontworpen en worden besteld middels de Cloud-Cards ontwerp-module. Na ca. 3 werkdagen heeft u uw bedrukte kaarten in huis.

De mogelijkheden van Cloud-Cards

U heeft de mogelijkheid zelf uw kaarten te ontwerpen en bestellen middels de volgende mogelijkheden:

  • Landscape of portrait
  • Witte of zwarte kaarten
  • Een of meerdere teksten middels diverse lettertype en -grootte op de door u gewenste positie
  • Afbeeldingen (alleen mogelijk op witte kaarten)
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt

De afmetingen van de kaart zijn: 140 mm x 87 mm.

Cloud-Cards is onderdeel van Kortho Coding & Marking

Kortho coding & Marking is een vanuit Nederland wereldwijd werkende ontwikkelaar en producent van merk- en codeersystemen voor het identificeren van goederen(stromen) en producten. De nadruk ligt daarbij op printers voor een veelvoud aan industriële toepassingen. Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Cardtho – Cardprinters & Supplies

cardthoCardtho (voorheen Evolis – Nederland) is tevens een brand van Kortho en heeft zich een prominente plaats op de markt van Cardprinters in Nederland verworven. Hoogstaande serviceverlening aan gebruikers en uitstekende ondersteuning van het dealernetwerk staat aan de basis van dit succes!